bootstrap navbar

Vleesvrije bitterballen & croquetten

Onze Vleesvrije bitterballen en croquetten zijn ambachtelijk bereid, zonder vlees en erg lekker. Want bij Oma Bobs is smaak nummer 1! Laat u verrassen door de volle en verfijnde smaak van dit Vleesvrije product.

De smaak van bewust: ook voor vleeseters

Mensen kiezen meer en meer bewust voor af en toe wat minder vlees. De Vleesvrije producten van Oma Bobs voorzien in een groeiende vraag. Vleesvrije producten van Oma Bobs bij u op de kaart: uw gasten zullen er blij mee zijn!

Vleesvrije draadjesbitterbal

Onze vegetarische/vleesvrije draadjesbitterbal is een aanwinst voor uw menukaart! Bereid met tarwe eiwit vezels. Vleesvrij, maar net zo lekker!

Vleesvrije draadjescroquette

Onze Vegetarische/Vleesvrije draadjescroquette is een aanwinst voor uw menukaart! Bereid met plantaardig vlees (tarwe eiwit vezels). Vleesvrij, maar net zo lekker!

Groente mini-croquette

Onze Groente mini-croquette is een aanwinst voor uw menukaart!
Groente croquette

Onze Groente croquette is een aanwinst voor uw menukaart!
Thai green curry bite

Onze Thai green curry bite is een aanwinst voor uw menukaart! 
Bospaddestoel mini-croquette

last but not least:
Onze Bospaddestoel mini-croquette is een aanwinst voor uw menukaart!

Vegan verpakking: Green

Onze vegan products in onze nieuwe groene,
dus goed herkenbare verpakking!

Vegan producten:
voor de klant die eens wat anders wil Vegan is in. Er is veel vraag naar Vegan producten. Daarom heeft Oma Bobs als eerste de allerlekkerste Vleesvrije draadjesbitterbal en draadjescroquette op de markt gebracht. We zijn trots dat we het officiële Vegan logo mogen voeren.

Vegan: ook voor klanten die een keertje geen vlees willen

U kunt deze Vegan producten dus met een gerust hart aan uw Vegan klanten aanbieden. Daarnaast is er een groep consumenten die best wel een keertje vleesvrij wil. Juist voor hen zijn deze twee producten een geweldige uitkomst.

Smaakdoorbraak

We hebben meer dan een jaar aan de ontwikkeling van deze Vegan producten gewerkt. Ons doel daarbij was: de vleeseter moet het als een volwaardig alternatief zien. En dat is gelukt! De draadjesbitterballen en draadjescroquetten van Oma Bobs zijn uniek van smaak en structuur. De beleving van deze producten is gelijk aan de klassieke draadjesvlees bitterballen en -croquetten. Een echte smaakdoorbraak!

Met tarwe en lupine

Eerlijke vezels van tarwe zorgen voor de structuur van dit nieuwe product. Uiteraard is de bereiding verder ook volledig met plantaardige producten, zoals plantaardige oliën en vetten. Onze koks hebben met kruiden, specerijen en groente voor een overheerlijke smaak gezorgd. Normaal gesproken worden onze producten in ei gerold, daarna komt de paneer erover. Ei is natuurlijk niet Vegan. Daarom hebben we dit vervangen door lupine. Lupine is een plant die ook in Nederland volop groeit. Bovendien zorgt lupine ook nog voor een extra krokant laagje.

Ontdek het nu zelf en maak uw klanten blij

Uw klant gaat er blij van worden. Dat weten we zeker. Daarom willen we u graag eerst overtuigen. Uw vaste vertegenwoordiger heeft een kleine proeverij voor u apart gezet. U kunt deze bij uw volgende bestelling laten meeleveren. Laat u ons dit even weten? We zijn erg benieuwd of u net zo enthousiast bent als wij zijn.