how to make your own website for free

Wat je nooit wilde weten, maar wat je nu toch te weten gaat komen.. 

Haar verhaal, Zijn verhaal, en het ontstaan van het bedrijf.

“Geboren in Wezep, dichtbij Zwolle, wist Miranda (Nieuwenhuizen - Ruiter) al vroeg dat de wijzen uit het oosten kwamen maar dat ze met een reden naar het westen waren vertrokken.. Na een eerste avontuur bij in de voedselindustrie bij Friki (30 minuten) maakte ze een kleine uitstap van zo'n 18 jaar naar de kinderopvang. Per 1 januari 2017 keert zij terug naar waar ze ooit begon.. Nu niet onder de vleugels van een groot bedrijf maar beresterk op eigen benen. Klaar om de wereld van de snacks voor altijd te veranderen”

"Na de verkoop van restaurant de Vergulde Wagen in Heemskerk waar hij 40 (!) jaar met zijn Tineke de sterren van de hemel ehh 'gastheerde' (zij kookte dus) was de Godfather van BITE US! nog niet van plan achter (tussen of voor) de geraniums te gaan zitten. Op een mooie regenboogdag loopt hij in Amsterdam bij toeval oprichter van Oma Bob's Jurgen Ottenhoff tegen het lijf. Gezamenlijk besluiten zij te kijken wat ze voor elkaar kunnen beteken. Hier uit ontstaat Horecaservice Wim Nieuwenhuizen. Omdat het voor Wim na zo'n 2 jaar toch wat veel wordt besluit hij in November 2014 het bedrijf als Horecaservice Nieuwenhuizen voor te zetten met zoon Sander. Na twee succesvolle jaren samen besluit Wim eind 2016 om de ballen te laten voor wat ze zijn, en te gaan genieten van een  welverdiend pensioen. Vanaf januari 2017 gaan Sander en Miranda verder met de snacks. Zij besluiten echter, omdat ze meer willen dan alleen het leveren van snacks de naam per 1 januari te veranderen in BITE US! 

Een vlotte naam voor een vlot bedrijf met een groei in het vooruitzicht.

BITE US! 

Maar wel

BY NIEUWENHUIZEN

want op die naam mogen we gewoon heel erg trots zijn."


“Opgegroeid in de keuken van een restaurant in Heemskerk wist Sander al snel dat lekker eten en drinken zijn grote passie was. Het zou echter lang na een 'indrukwekkende' carrière in de schoolbanken van de Hotelschool zijn dat Sander weer met zijn grote passie in aanraking kwam. Professioneel gezien dan, want in z'n vrije tijd... 

Na omwegen en soms ondoorgrondelijke carrier switches belandde Sander via z'n vader in de wondere wereld van de culinaire snacks. Een job met BALLEN!”